Adil Öksüz'ü ararken gizemli oda bulundu

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün arama çalışmaları devam ederken vatandaşların ihbarı üzerine toprak altında bir oda tespit edildi.

Adil Öksüz'ü ararken gizemli oda bulundu
30 Ağustos 2016 Salı 14:50

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün arama çalışmaları sırasında bir dere kenarında toprağa kazılmış gizemli bir oda buldu. 

FETÖ soruşturmasında Akıncı Üssü'nde gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Akın Öztürk'ü arama çalışmaları Sakarya'da devam ederken Çıldırlar Mahallesi Kanlıçay Deresi'ne balık tutmaya giden vatandaşlar dere kenarında oda buldu. Durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan bir derenin kenarında toprak altında bir oda da ve bölgede incele yaptı. İncelemede yeni kazıldığı tespit edilen 9 metrekare genişliğinde 1,5 metre yüksekliğindeki oda da mum, su şişeleri, boş bisküvi ve meyve suyu paketleri gibi yaşam malzemelere rastladı.

Dere kenarında ağaçlıkların içinde olduğundan dolayı fark etmesi zor olan, insan boyunu geçen mısır tarlalarının içinden veya dere kenarından yürünerek ulaşılabilinen odayla ilgili Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı açıklamada "Şu aşamada araştırma ve soruşturma devam ediyor. Jandarma ekiplerimiz de orada incelemelerde bulundu. Oranın ne amaçla yapıldığına dair araştırma devam ediyor. Yapım aşamasında, yapımı tamamlanmadan tespit edildi. İlgililer hakkında araştırma ve ne amaçla niçin yapıldığına dair soruşturma devam ediyor." diye konuştu.

Çökmemesi için tavan kısmı ağaçlarla desteklenen odanın yer aldığı bölgedeki inlemeler devam ederken bir yandan da Öksüz için arama çalışmaları sürüyor.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Yakalanması yakındır İnşallah.