Adil Öksüz iddialarına başsavcılıktan yalanlama

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Adil Öksüz hakkında yazılan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Başsavcılık bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adil Öksüz iddialarına başsavcılıktan yalanlama
26 Mart 2017 Pazar 17:46

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, 26 Mart 2017 tarihli Aydınlık Gazetesindeki "Adil Öksüz'ü AKP'li Vekil Kaçırdı" başlıklı haber için açıklama yaptı. Kamuoyuna doğruyu bildirmek için açıklama yapılmasına ihtiyaç duyan başsavcılık, söz konusu gazetedeki haberin gerçeği yansıtmasığını bildirdi. 

Haberle ilgili yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızca doğrudan veya başka yer Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatı ile Adil Öksüz isimli darbe teşebbüsüne iştirak ve FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği suçlarının şüphelisi olan şahsın olası yurt dışına kaçması ile ilgili bir soruşturma yapılmadığı gibi, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ifadesinin alınması da söz konusu değildir. Bu konuda Başsavcılığımızca yapılmış adli bir işlem yoktur, MOBESE kaydı ve buna dair bir görüntü de bulunmamaktadır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.