Adana'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada vinç ile çıkarılan 6 işçi, sepet halatının kopması nedeniyle 10 metre yükseklikten düştü. Ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Adana'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var
20 Temmuz 2017 Perşembe 14:05

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikanın çatı kaplamasını yapmak için vinç ile çıkarılan 6 işçi, sepet halatının kopması nedeniyle 10 metre yükseklikten düştü. İşçilerden 2'si hayatını kaybederken 4'ü ise ağır yaralandı. 

Bugün öğle saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir gübre fabrikasında yaşandı. 

2 kişilik sepete 6 işçi binince, ağırlığı taşıyamayan halat koptu.

Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçilerden Murat Gümüş ile Cengiz Kutlam hayatını kaybederken; ağır yaralanan Halil Aslan, Latfi Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş götürüldüğü hastanelerde tedaviye alındı.


Etiketler; #adana
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.