Adalet Bakanı Bozdağ, şehit polis Devrilmez'in cenazesine katıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonucunda şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez'in cenaze törenine ve Şehit polis memuru Ahmet ALAN’ın ise Sorgun'daki Ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Adalet Bakanı Bozdağ, şehit polis Devrilmez'in cenazesine katıldı
13 Aralık 2016 Salı 10:04

Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ, Yozgat'ta şehit cenazesine katıldı. İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısında 44 kişi şehit oldu. Türkiye'nin 24 ilinde cenaze törenleri düzenlendi tüm ülke yasa boğuldu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hain terör saldırıda şehit düşen çevik kuvvet polisleri Mustafa Kemal DEVRİLMEZ' in Yozgat Sarıkaya ilçesindeki cenazesine katıldı, Şehit polis memuru Ahmet ALAN’ın ise Sorgun'daki Ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti gerçekleştiren Bakan BOZDAĞ terör mücadelesinin sonuna kadar devam edeceği mesajını verdi.

Bakan Bozdağ yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

 “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Yozgatımız’da da iki polis memuru şehidimizi hakka uğurladık. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet, şükran ve dua ile yad ediyorum. Yozgat Emniyet Müdürümüze, emniyet mensuplarına onların şahsında bütün emniyet camiasına başsağlığı dileklerimizi, Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

HİÇBİR TERÖR SALDIRISI AZMİMİZİ KIRAMAYACAK, VATANIMIZI BÖLEMEYECEK

Türkiye Terör ile mücadelesini bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin, kararlı, netice alıcı bir şekilde sürdürecektir. Hiçbir terör saldırısı Türkiye’nin terör ile mücadele azmini kıramayacaktır, kararlılığımızı ortadan kaldıramayacaktır. Milletimizin dirliğini bozamayacaktır, vatanımızı bölemeyecektir, kardeşlik hukukuna zarar veremeyecektir. Türkiye’nin istikrarını yok edemeyecektir. Milletimiz ve devletimiz bir ve bütün olarak var olmaya ve güçlü olmaya devam edecektir. Terör, terör örgütleri ve teröristler eninde sonunda kaybedecektir. Türkiye her daim olduğu gibi kazanacaktır. Bu mücadelede görev yapan emniyet mensuplarımıza askerlerimize, tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Rabbim onları daima korusun, muhafaza etsin diliyorum. Milletin, devletimiz, güvenlik güçlerimiz el birliği ile terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edecektir. Terör örgütlerinden teröristlerden ve terörden Türkiye arındırılana kadar bu mücadele sürecektir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.