Acıbadem Metrobüs kazasına bakın ne neden olmuş?

İstanbul Acıbadem'de meydana gelen metrobüs kazasının neden kaynaklandığı belirlendi. Peki metrobüs kazası nasıl meydana geldi? İşte 11 kişinin yaralandığı metrobüs kazasının şaşırtan nedeni haberimizde.

Acıbadem Metrobüs kazasına bakın ne neden olmuş?
23 Eylül 2016 Cuma 12:28

İstanbul Acıbadem'de sabah saatlerinde Metrobüs kazası meydana geldi. İstanbullular güne metrobüs kazası haberi ile başlarken, kazanın neden kaynaklandığı merak konusu oldu. Konu ile ilgili İETT'den Belediyeden ve görgü tanıklarından açıklamalar yapılırken, kazaya sebebiyet veren olayın ortaya çıkması insanlarda büyük şaşkınlık uyandırdı. Peki metrobüs kazasına neden olan olay neydi? İşte detaylar.
 

Şoföre bakın ne ile saldırmış?


Acıbadem E-5 mevkisinde meydana gelen metrobüs kazasının nedeni, büyük şaşkınlık yarattı. Metrobüs içerisinde bulunan bir yolcu şoför ile tartıştıktan sonra şoföre saldırdı ve kazaya neden oldu. Seyir halinde bulunan metrobüs şoförüne şemsiye ile saldıran dengesiz kişi, onlarca vatandaşın canına da kast etmiş oldu. Kaza sonrasında 11 kişi yaralanırken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

İşte o Şemsiye



Olası bir faciadan dönülürken, şemsiyeli sokak eşkiyası saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. Konu ile ilgili İstanbul Belediyesi açıklama yaptı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 11 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Oayla ilgili soruşturma devam ediyor." denildi. 

İstanbul Valiliği ise olayın bir vatandaşın şoföre şemsiye ile saldırması sonrasında, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile meydana geldiğini belirtti. 

Şoföre şemsiye ile saldıran saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı. Olayda kullanılan şemsiye ise delil olarak alındı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah akıl fikir versin.