ABD ve Alman şirketlerinden Türkiye'ye ambargo!

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Amerikan ve Alman firmaları, savunma ürünlerinde örtülü bir şekilde ambargo uyguluyor." dedi.

ABD ve Alman şirketlerinden Türkiye'ye ambargo!
19 Eylül 2017 Salı 16:00

Amerikan ve Alman firmaları, Türkiye'ye örtülü ambargo uyguluyor. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "savunma ürünlerinde kullandığımız yedek parçaları örtülü bir şekilde ambargo uygulayarak Türkiye'ye vermiyorlar, geciktiriyorlar." dedi.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli:

"Bugün birçok Amerikan ve Alman firması, savunma ürünlerinde kullandığımız yedek parçaları örtülü bir şekilde ambargo uygulayarak Türkiye'ye vermiyorlar, geciktiriyorlar. Şu anda içinde yaşadığımız durum, tablo bu. Hibe filan değil, parasını peşin veriyoruz ama terör örgütlerine karşı son derece bonkör ve eli açık davranıyorlar ama hamdolsun özellikle son yıllarda bu mücadeleyi tamamen kendi imkanlarımızla, kaynaklarımızla yerli savunma ürünleriyle yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.