ABD'li askerler YPG'li teröristlerin yemin törenine katıldı

Suriye'de, Amerika askerlerinin terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki kolu olarak bilinen YPG'liler ile birlikte haraket edip görüntü vermesi ile ilgili tartışmalar sürerken, Amerika askerlerinin, 2 gün önce Haseki'de 250 Arap ve Kürt kadının gördükleri eğitimden sonra YPG'nin katılımı için düzenlenen törene katıldıkları ortaya çıktı.

ABD'li askerler YPG'li teröristlerin yemin törenine katıldı
07 Mayıs 2017 Pazar 13:14

Suriye'nin kuzeyinde, PKK'nın bu ülkedeki kolu olarak bilinen YPG ile birlikte hareket edip yan yana görüntü vermeleri krize neden olan Amerikan askerleri, bu kez ana omurgasını YPG'nin oluşturduğu askeri bir törene katıldıkları ortaya çıktı.

Kürt sitelerinde yer alan haberlere göre, adına Türkiye'nin hava operasyonu ile vurduğu dağ olan ve YPG'nin ana karargahının bulunduğu Karaçok'ta verilen eğitim devresini tamamlayan 250 Kürt ve Arap kadının YPG'ye katılımı için Haseki'de düzenlenen törene Amerika askerleri de katıldı. Tören ile ilgili fotoğraflarda Amerikan eskerlerinin YPG'li teröristlerin arkasından töreni izledikleri ve fazla görüntü vermekten kaçındıkları görüldü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal - 7 yıl önce
Elinizde patlar inşallah