ABD'de bir araç kalabalığın arasında daldı, 10 yaralı

ABD'nin Boston eyaletinde bulunan Logan Havalimanı yakınında ticari bir taksinin kalabalığın içine daldığı bildirildi. Son dakika habere göre, olayda 10 kişinin yaralandığı öğrenildi. Haber kaynakların geçen bilgilere göre, olayda terör şüphesinin olmadığını belirtti. Polis tarafından yapılan açıklamada ise, araç sürücüsünün gözaltına alındığı ifade edildi.

ABD'de bir araç kalabalığın arasında daldı, 10 yaralı
03 Temmuz 2017 Pazartesi 22:25

ABD'nin Boston şehrinde Logan Havalimanı yakınında bir araç kalabalığın içine daldı. Yayalara çarpan aracın ticari bir taksi olduğu ve olayda en az 9 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olayın kaza mı yoksa terör saldırısı mı olduğuna yönelik henüz bir açıklama yapılmazken, yerel haber kaynakları olayda terör şüphesinin bulunmadığını duyurdu. Polis, araç sürücüsünü gözaltına aldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER


Etiketler; #ABD #kaza
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.