81 ilden gelen kadınlar Beştepe'de ağırlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart'ta 81 ilden gelen kadınları eşi Emine Erdoğan ile birlikte Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayacak.

81 ilden gelen kadınlar Beştepe'de ağırlanacak
05 Mart 2016 Cumartesi 10:48

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilk kez Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenecek bir etkinlikle kutlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 81 ilden Ankara'ya gelecek kadınları Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayacak. Böylece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir ilk daha gerçekleştirilmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenleyeceği etkinlikte 2023 vizyonundaki kadın açılımını konuklarıyla paylaşacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek etkinliğe, şehit annesinden tarım işçisine varana kadar toplumun her kesiminden kadınlar davet edildi. Ayrıca iş, siyaset, bilim, sanat ve spor dünyasına başarılarıyla damga vurmuş kadınlar da katılacak. Milletin Evi'nde gerçekleştirilecek resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan konuklarıyla özel olarak ilgilenecek.

Dünya Kadınlar Günü'nü nedeniyle 81 ilden Ankara'ya davet edilen kadınlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türk kadınının fedakarlıklarına dikkat çekeceği ve 2023 vizyonu kapsamında kadının toplumsal hayatta daha etkin görev ve sorumluluklar üstlenmesi gerektiğine vurgu yapacağı ifade ediliyor. Erdoğan'ın konuşmasında, kadına yönelik şiddet ve istismarla mücadeleye de değineceği de belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Külliye milletini ağırlıyor.