688 Yeni KHK İçişleri Bakanlığı Göreve İade Edilenlerin İsimleri

MGK sonrasında Yeni KHK yayımlandı. KHK ile 416 kişi kamudaki görevine iade edildi. Diyanet, EGM, İçişleri Bakanlığı'nda daha önce ihraç edilenler göreve iade edildi. İçişleri Bakanlığı göreve iade edilenlerin isim listesi kamusaati.com adresimizde.

688 Yeni KHK İçişleri Bakanlığı Göreve İade Edilenlerin İsimleri
29 Mart 2017 Çarşamba 22:48

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) sonrasında 688 sayılı Yeni Kanun hükmünde Kararname yayımlandı. yeni KHK ile kamu görevinden daha önceden ihraç edilen 416 kişi görevlerine iade edildi. Peki İçişleri Bakanlığı'ndan kaç kişi göreve iade edildi. Yeni KHK ve göreve iade edilen isimlere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

29 Mart 2017 tarihli 30022 sayılı Resmi Gazete'nin Mükerrer sayısında yeni KHK yayımlandı. Yeni KHK ile birlikte İçişleri Bakanlığı'ndan 90 kişi görevlerine iade edildi. Aşağıdaki bağlantıdan İçişleri Bakanlığı'nda KHK ile göreve iade edilenlerin isimlerine ulaşabilirsiniz. 

İçişleri Bakanlığı Göreve İade Edilenlerin İsimleri için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.