683 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin listesi

23 Ocak Resmi Gazete'de 683 saylı KHK yayımlandı. Peki 683 sayılı KHK'da Sağlık Bakanlığı'ndan kaç kişi ihraç edildi. 683 saylı KHK ile kamudan atılan Doktor, Hemşire sağlık personelinin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

683 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin listesi
23 Ocak 2017 Pazartesi 08:10

Olağanüstü Hal'in uzamasının ardından Kanun Hükmünde Kararnameler çıkmaya devam ediyor. 679 sayılı KHK'dan sonra 683 sayılı KHK ile birçok kişi kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç edildi. Peki Sağlık Bakanlığı'ndan kaç kişi ihraç edildi. Sağlık Bakanlığı'na bağlu kurum ve kuruluşlardan doktor, hemşire, hastane personellerinin bulunduğu toplam 186 kişi ihraç edildi. 685 sayılı KHK ile Sağlık bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesine ulaşabilirsiniz.

 679 sayılı KHK ile dün çok sayıda personelin ihracı yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı TSK, TÜİK, BDDK gibi birçok kamu kurum ve kuruluşlarda yapılan ihraçların yanısıra Sağlık Bakanlığında da 838 personel ihraç edildi.

06 Ocak 2017 Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile kamu kurum ve kuruluşlarına terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilenlerin binlerce personelin ihracı yapıldı. Aşağıdaki bağlantıdan, Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isimlerine ulaşabilirsiniz. 


Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ
 


Etiketler; #683 KHK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.