672 sayılı KHK ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan atılanların isim listesi (Tam liste)

672 sayılı KHK ile binlerce kamu personeli ihraç edildi. OHAL kapsamındaki 672 sayılı KHK ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan ihraç edilenlerin isim listesi de Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan atılanların isimlerinin yer aldığı tam listesi...

672 sayılı KHK ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan atılanların isim listesi (Tam liste)
02 Eylül 2016 Cuma 11:20

Resmi Gazete’de yayımlanan OHAL kapsamındaki 672 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı gibi birçok bakanlığında içerisinde bulunduğu kamu kuruluşundan ihraç yapıldı.

Kamu kuruluşlarına göre ayrı ayrı yayımlanan ihraç listesinde en çok Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 28 bin 163 kamu personelinin ihracı yapılırken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan da 773 kişi ihraç edildi.

672 sayılı KHK ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.