5 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 22 gözaltı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Yalova, İstanbul, Zonguldak, İzmir ve Trabzon'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi

5 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 22 gözaltı
02 Ekim 2016 Pazar 15:45

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Yalova, İstanbul, Zonguldak, İzmir ve Trabzon'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Dün saat 07.00'de eş zamanlı yapılan operasyonda, FETÖ/PDY örgütüne insan ve finans kaynağı sağladığı iddia edilen aralarında örgütün yöneticileri ve işadamlarının da olduğu 22 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.  

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu operasyon dışında yaptığı çalışma ile FETÖ'nün kentteki yapılanmasında yer alan ve örgüte finansal kaynak sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet G. (30), Osman R. (54) Regaip Y. (29) ile M.S. (25), Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanması ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Mehmet G., Osman R., ve Regaip Y., sevk edildikleri mahkemede tutuklandı. M.S. ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.