5 Günlük Bebeğe Yumruk Atan Adamın İlginç Savunması!

Beş günlük bebeği yumruklayan adam, savunmasıyla herkesi şasırttı.

5 Günlük Bebeğe Yumruk Atan Adamın İlginç Savunması!
07 Eylül 2016 Çarşamba 23:52


Manchester'ın Baguley mahallesindeki bir markette pazartesi günü meydana gelen olayda 5 günlük bebeği yumruklayan saldırgan, bebeği oyuncak sandığını söyledi.

İngiltere'nin Manchester kentinde bir kişi beş günlük bir bebeği yumrukladığı şüphesiyle gözaltına alındı. Bebeğin annesi Amy Duckers beş gün önce dünyaya gelen kızı Elsie Rose'yi ilk defa dışarı çıkardığını söyledi.

Süpermarkette bebeğini arkadaşlarına gösterirken bir komşusunun iş arkadaşı ve kocasını gördüğünü anlatan Duckers, iş arkadaşının kocasının yanlarına yaklaşarak bebeği yumrukladığını söyledi. Olay sırasında yanında eşinin yanı sıra 7 yaşındaki kızının da olduğunu aktaran Duckers, bebeğin alnında büyük bir yumruk izi kaldığını da ekledi.

Yaşananlar sonrası dehşete düştüklerini söyleyen anne baba güvenliği çağırdı. Bu sırada saldırgan şüpheli bebeği oyuncak sandığını söyledi ve özür diledi. 63 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı ve polis sorgusu sürüyor. Olayın ardından hastaneye götürülen bebek kontrollerin ardından taburcu edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.