32 Teğmen Tahliye Edildi!!!

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde yer aldığı belirtilen 32 teğmen tahliye edildi.

32 Teğmen Tahliye Edildi!!!
09 Eylül 2016 Cuma 23:50

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, 32 tutuklu teğmen tahliye edildi. Tahliye kararının, detaylı bir çalışma sonrası elde edilen yeni deliller sonrasında alındığı belirtildi.


Ankara Cuhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü darbe girişimi soruşturmasında 32 teğmen tahliye edildi.


15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde Jandarma Eğitim Komutanlığı'nda bir amfide tutulan ve darbe soruşturmasında tutuklanan 32 teğmen Ankara Cuhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü detaylı soruşturmada darbeye karışmadıkları tespit edildiği içn tahliye edildi.



15 Temmuz gecesi, Jandarma eğitim Komutanlığı’nda bir amfide tutulan 32 jandarma kursiyer teğmenin, darbe girişimine katılmadığı tespit edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih yıldız kayseri - 7 yıl önce
amfide bulunan 56 teğmenden 32 si bırıkılıyorda geriye kalan teğmenlerin suçu ne onlarda dışarı çıkmamışlar olaylara karışmamışlar onlar ne zaman çıkacaklar bir bilginiz varmı teşekurler