24 Ekim FETÖ soruşturması: Memur ve avukatlar gözaltında

24 Ekim’deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltı, tutuklanma ve serbest bırakılma çalışmaları devam ediyor. İşte bugünki FETÖ soruşturma haberleri...

24 Ekim FETÖ soruşturması: Memur ve avukatlar gözaltında
24 Ekim 2016 Pazartesi 14:24

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasındaki şüpheliler gözaltına alınmaya, tutuklanmaya ve serbest bırakılma haberleri gelmeye devam ediyor. 24 Ekim’deki FETÖ soruşturması haberleri geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Antalya'da MHP'li 2 avukatı gözaltında

Antalya'daki FETÖ soruşturması kapsamında MHP'nin eski Döşemealtı ilçe başkanı Mahmut Akar ile Serik ilçe eski başkanı Mehmet Cüneyt Güzel gözaltına alındı. Avukat Güzel'in 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında KHK ile kapatılan KURALDER'in ilk kurucu başkanı olduğu öğrenilirken dernek başkanlığına getirilen avukat Adnan Taşkın'ın da daha önce tutuklanmıştı.

İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 11 memur gözaltında

İzmir merkezli Çorum ve Rize'de düzenlenen FETÖ soruşturması kapsamındaki 11 infaz koruma memuru Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

Adreslerinde gözaltına alınan 11 infaz koruma memurunun "ByLock" kullandığı ve hakkında yakalama kararı bulunan 5 şüpheli içinse çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Konya'da FETÖ soruşturmasında tutuklama

Konya'daki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturma kapsamında 20 Ekim'de gözaltına alınan 16 adliye çalışanından 1'i tutuklanırken 15'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Düzce'de 15 şüpheli adliyeye sevk edildi

Düzce'deki terör örgütü soruşturma kapsamında Düzce Köylerini Zirai Bilinçlendirme Derneği ile Düzce Mürüvet Derneğinin yönetim kurulu üyesi olan ve örgütle bağlantısı tespit edilmesi nedeniyle gözaltına alınan 15 şüpheli adliyeye sevk edildi.

FETÖnün kriptolu mesajlaşma uygulaması "ByLock"u kullandıkları belirlenen şüphelilerin, Düzce Köylerini Zirai Bilinçlendirme Derneği ile Düzce Mürüvet Derneğinin yönetim kurulu üyesi oldukları, dernekler aracılığıyla FETÖye kurban, burs ve himmet topladıkları kaydedildi.


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.