23. Dünya Enerji Zirvesi başladı - Başkaban Binali Yıldırım konuşuyor - Canlı İzle

İStanbul'da düzenlenen 23. Dünya Enerji Zirvesi başladı. Enerji Bakanı Berat Albayrak önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Binali Yıldırım tarihi bir konuşma yapacak. 23. Enerji zirvesini canlı izle, takip et ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

23. Dünya Enerji Zirvesi başladı - Başkaban Binali Yıldırım konuşuyor - Canlı İzle
10 Ekim 2016 Pazartesi 14:22

Bu yıl İstanbul'da düzenlenen 23. Dünya Enerji Zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katılı ile başladı. 23. Dünya Enerji Zirvesi toplantısının gerçekleşeceği salona Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan birlikte girdi. Türkiye'nin enerji anlamında büyük öneme sahip olduğu bilinirken, Enerji Bakanı Berat Albayrak, gerçekleşen zirvede önemli bir konuşma yapacak. İşte 23. Dünya Enerji Zirvesi'nin canlı olarak haberimizden takip edebilirsiniz. 

  Rusya ve Azerbaycan liderlerinin katıldığı enerji kongresinin açılış konuşması gerçekleştirilecek. Enerji Bakanı Berat Albayrak zirvede konuşma yapacak. Başbakan Binali Yıldırımın da konuşma yapması bekleniyor.

 


Etiketler; #Berat Albayrak
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.