16 ilde Emniyet mensuplarına FETÖ operasyonu

Meslekten ihracı yapılan eski emniyet çalışanları ve yakınlarına yönelik 16 ilde FETÖ operasyonu yapıldı. Fetullahçı Terör Örgütü operasyonunda gözaltına alınanların arasında şube müdürü, emniyet amiri ve komiserlerin de yer aldığı bildirildi.

16 ilde Emniyet mensuplarına FETÖ operasyonu
23 Şubat 2017 Perşembe 14:44

Bitlis merkezli 16 ilde düzenlenen FETÖ operasyonu için valilik açıklama yaptı. Meslekten ihraç edilen ve şifreli iletişim programı ByLock'u kullandığı belirlenen eski emniyet çalışanları ve yakınlarına yönelik yapıldı. 

Eş zamanlı operasyon için yapılan açıklamada "Operasyonlarda aralarında şube müdürü, emniyet amiri ve komiser rütbesindeki şahısların da bulunduğu eski emniyet mensubu, Bitlis'te 10, diğer illerde de 18 olmak üzere 28 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanması mümkün olmayan şüpheliler hakkında da çalışmalar devam etmektedir." ifadesine yer verildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.