12 ilde FETÖ'den ihraç edilenlere operasyon

OHAL kapsamındaki KHK ile ihraç edilen ya da uzaklaştırılan kişilere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 12 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı.

12 ilde FETÖ'den ihraç edilenlere operasyon
18 Ocak 2017 Çarşamba 09:42

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Batman merkezli 12 ilde operasyon başlatıldı. Batman Valiliği tarafında yapılan açıklamada Cumhuriyet Başsavcılığının 667 sayılı KHK ile meslekten ihraç edilen ve ya görevden uzaklaştırılanlar hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütünün haberleşme programını kullanan ve KHK ile meslekten ihraç edilen ve ya görevden uzaklaştırılan 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Batman, Ankara, Afyonkarahisar, Çorum, Denizli, Erzurum, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Malatya ve Manisa illerinde belirlenen 24 adresteki FETÖ operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. Diğer 3 şüpheli içinse çalışmalara devam ediliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.