Marmara Denizi'nde art arda depremler

Marmara Denizi'nde, 17.45'te 4, 18.36'da 3 ve 19.04'te 3,5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Sarsıntılar İstanbul ve çevresinde hissedildi.

Marmara Denizi'nde art arda depremler
16 Kasım 2015 Pazartesi 22:12

 Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 17.45'te merkez üssü Marmara Denizi olan 4 büyüklüğünde yer sarsıntısı gerçekleşti. Deprem, İstanbul ve çevresinde hissedildi. 

Depremin ardından, Marmara Denizi'nde saat 18.36'da 3, 19.04'te de 3,5 büyüklüğünde iki yer sarsıntısı kaydedildi. 

İlk sarsıntı 8,45 kilometre, ikinci sarsıntı ise 6,96 kilometre derinlikte gerçekleşti. 

Depremlerin Avcılar, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Bahçelievler ve Zeytinburnu ilçelerine, 17-22 kilometre mesafede olduğu belirtildi. 

İstanbul Valisi Şahin: Can ve mal kaybı yok

Öte yandan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Marmara Denizi'nde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremde, ilk bilgilere göre can ve mal kaybının bulunmadığını bildirdi.

Vasip Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere göre, herhangi can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Bu konudaki tespit çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 


Etiketler; #türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.