Idil'den acı haber:1 asker ve 1 polis sehit oldu

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlarda teröristlerce yapılan silahlı saldırıda bir asker ve bir polis şehit oldu.

Idil'den acı haber:1 asker ve 1 polis sehit oldu
18 Şubat 2016 Perşembe 16:32

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın İdil ilçesindeki operasyonlar esnasında teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan bir asker ve polisin derhal hastaneye sevk edildiği ancak kurtarılamayarak saat 13.05'te şehit olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir asker ve bir polisin ağır yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.05'te şehit olmuşlardır" ifadesi kullanıldı.

Saldırıda hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, şehit ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensupları ile Türk milletine başsağlığı ve sabır temennisinde bulunuldu.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.