Başkentte terör operasyonu. PKK Ankara sorumlusu yakalandı

Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da bir eve düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasının Ankara sorumlusu Susin Ş. ve 3 örgüt üyesi ile örgütün dağ kadrosuna gönderilmek üzere bekletilen bir kişi gözaltına alındı.

Başkentte terör operasyonu. PKK Ankara sorumlusu yakalandı
09 Şubat 2016 Salı 10:55

Ankara'da PKK'ya ağır darbe. Ankara'da güvenlik ekipleri terör örgütü PKK'lı militanların bulunduğu bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasının Ankara sorumlusu Susin Ş. ve 3 örgüt üyesi ile örgütün dağ kadrosuna gönderilmek üzere bekletilen bir kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, Cebeci semtinde bir evin terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması tarafından kullanıldığını ve örgütün dağ kadrosuna gönderilmek üzere bazı kişilerin bu adreste bekletildiğini belirledi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, eve düzenledikleri operasyonda 5 kişiyi gözaltına aldı.

Sağlık kontrollerinin ardından ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine götürülen şüphelilerden Susin Ş'nin, PKK'nın gençlik yapılanmasının Ankara sorumlusu olduğu, H.K'nın ise örgütte üst düzey görevde bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınanlar arasında 2 terör örgütü mensubu ile örgütün dağ kadrosuna gönderilmek üzere kandırılan bir kişinin de olduğu belirtildi.


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.