10 bin özel harekat polisi için başvuru tarihi açıklandı

Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne özel harekat polisi yetiştirmek üzere alınacak 10 bin erkek öğrenci adayı başvuruları 10 Ekim'de başlıyor...

10 bin özel harekat polisi için başvuru tarihi açıklandı
20 Eylül 2016 Salı 12:45

Polis Akademisine bağlı internet sitesinden yapılan açıklamada, Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne özel harekat polisi yetiştirmek üzere askerliğini yapmış ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacağı belirtildi. Başvurular, 10 Ekim'den itibaren Akademinin internet sitesinden online yapılacak.

Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavının yapılacağı da kaydedilen açıklamada, adaylardan istenecek belgeler ve aranan şartların başvuru tarihinden önce aynı sitede yayınlanacağı belirtildi.

Polis Akademisinin internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Özel Harekat 19. Dönem POMEM Öğrenci Alım İlanı

Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere askerliğini yapmış ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10.000 erkek öğrenci adayı alınacaktır.

Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacaktır.

Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvurular 10 Ekimde başlayacaktır. Adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede açıklanacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asli - 8 yıl önce
Bayan alimi var dendi ancak sadece erkek aliniyor. Vatana toprağa bayrağa bagli ben ve benim gibi yüzlerce bayan var. Ve bu vatan sevgisi her zorluğa göğüs germemizi sağlar evelAllah. Netice itibariyle bayan alimi olmuyor ve herkes için hayirlisi
Misafir Avatar
Orhan - 7 yıl önce @Asli
1992 dogumluyum polis olmayi con istiyorum me zamn basvurular basliyo acaba lose mezunuyum