En düşük emekli maaşı Ocak 2017'de kaç TL olacak?

SSK ve Bağ-kur emeklileri Ocak ve Temmuz 2017'de kaç TL maaş alacak. Resmi Gazete mükerrer sayıda açıklana program ile emekliler ocak ayında yüzde 3,73 zamlı maaş alacak. Ocak ve Temmuz SSK, Bağkur emekli zamlı maaşları TL cinsinden haberimizde.

En düşük emekli maaşı  Ocak 2017'de kaç TL olacak?
01 Kasım 2016 Salı 13:22

31 Ekim 2016 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de SSK ve Bağkur emekli aylıklarının düzenlemesi ile ilgili yapılan açıklama sonrasında emekliler Ocak 2017 ayında kaç TL maaş alacaklarını merak ediyor. SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarının önceki 6 aylık enflasyon tahminine göre ocakta yüzde 3.73, temmuzda yüzde 3.59 artırılmasının öngörüldü.

Toplu sözleşme hükümlerine göre memur maaşları ve memur emekli aylıklarının 2017 Ocak ayında yüzde 3, temmuzda yüzde 4 artırılacağı açıklandı. Buna göre emekliler Ocak 2017 tarhinden itibaren kaç TL maaş alacak? İşte Detaylar.

Türkiye Emekliler Derneği tarafından açıklanan en düşük emekli maaşları  Ocak 2016 ve Temmuz 2017 tarihinde şu şekilde olacak. 



SSK ve Bağ-Kur Emeklileri ise Ocak 2017 ayında maaşlarını yüzde 3,73 zamlı alacak. Peki yüzde 3.73 zamlı emekli maaşları kaç TL olacak? İşte Emeklilerin ocak ayında alacakları maaşlar. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adelet - 7 yıl önce
az mayışlı emekliler gecim yapamaz halde adeletli emekli mayışı olsun yaşam paylaşmayla güzel olur
Avatar
Atatūrk kenan - 7 yıl önce
Tabiki Emekli olmuş vatandaslarin,zaman kademe mevki çalışma süresi ve ödediği prim sayısınca maaş farkını kabul ediyoruz.bu farkliliklar Dünyanın heryerde aynidir.ancak Turkiye'de yaşayan emekli olmus bir vatandaşın kimseye muhtaç olmadan ve ikinci bir işe ihtiyaç duymadan yasiyabilmesi için gerekli olan rakam minimum 2000 tl olmalidir. Etin kilosu 45 ila 75 tl. Kiralar minimum 500 tl den başlayan ülkemizde 800 tl den başlayan en düşük emekli maaşları gecinebilmek mumkunmudur. Gerisini siz hesaplayin. Yazık günahtır bu insanları maadur muhtaç birakmak.önce kendi ülkesinde yasayan vatandaslarının refahıni hayat standartinin nekadar düşük olduğunun farkında olduğunu bildiği halde acımasızca düşük maaş aldığını ve bu maaşla geçince zorunda olduğunu düşünsün önce bu hükümet !!! Bu vicdansizligi başlarını koyduğu yastığa koymadan önce rahat uyuyabiliyorsa artık söyleyecek bir söz bulamiyorum.
Avatar
ahmet - 7 yıl önce
2000 den sonra emeklı olanlar neden az alıyor buns bır onlem alınırsa sevınırım
Avatar
Ismil - 7 yıl önce
Herşey çok güzelmiş gibi gösteriliyor emekli olan çalışmazsa açıktan ağzı kokar
Avatar
Cem acaroglu - 7 yıl önce
Bırakın milletle dalga geçmeyi bu para yani bizim aylığımiz sizin bir günlük mutfak masrafı değil sizde az yiyin birazda millet faydalansın madem vermek istemiyorsanız milletle dalga geçmeyin
Avatar
Abdulhakim - 7 yıl önce
Ben neden emekli maaşı 875tl aliyorum
Avatar
Cem acaroglu - 7 yıl önce
Bırakın milletle dalga geçmeyi bu para yani bizim aylığımiz sizin bir günlük mutfak masrafı değil sizde az yiyin birazda millet faydalansın madem vermek istemiyorsanız milletle dalga geçmeyin
Avatar
Selim - 7 yıl önce
MİLLİ gelirin büyümesi lazım. Rakamlar yeterli değil.