Motorine indirim geldi!

4 Şubat 2016 saat 00:00'dan itibaren motorinde 5 kuruş indirimli yeni fiyatlar uygulanmaya başlandı!

Motorine indirim geldi!
04 Şubat 2016 Perşembe 01:59

 Motorine bugünden itibaren geçerli olacak olan 5 kuruşluk bir indirim uygulandı. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin motorin fiyatlarına getirmiş olduğu bu indirim, 4 Şubat tarihi itibari ile uygulamaya alındı. 

Fiyatların yenilenmesinin ardından ortalama olarak şehilerde motorin fiyatları 3,37'yi gördü. Bu rakam İstanbul'da 3,35 iken, Ankara'da 3,40'ı buldu. İzmir'de ise 3,37 görüldü. Fiyatlardaki değişimlerin sebebi olarak da firmaların rekabet içerisinde olması ve kentlerdeki tüketim miktarının farklılık gösteriyor olması sebep gösterildi. Fiyatlarda indirime gidilmesine rağmen net fiyat uygulaması olmasa da açık ara farklarda ortadan kaldırılmış oldu.

Motorin'in litresinde yapılan 5 kuruşluk indirim ise diğer yakıt fiyatlarında indirime gidilip, gidilmeyeceğini merak konusu yaptı. Ancak bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.