Motorine Gelen İndirim Kısa Sürdü!

Dün geceden itibaren motorinin litre fiyatına 5 kuruş indirim yapılmıştı. Ancak akaryakıt firmalarının yeni yaptığı açıklamaya göre motorine bu geceden itibaren 4 kuruş zam gelecek.

Motorine Gelen İndirim Kısa Sürdü!
04 Şubat 2016 Perşembe 18:39

 Dün itibariyle motorine 5 kuruşluk indirim yapıldığı açıklanmıştı. Araç sahiplerini özellikle uzun yola gidenleri fazlasıyla memnun eden bu habere bugün farklı bir yanıt geldi. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin yaptığı açıklamaya göre motorine gelen 5 kuruşluk indirim sadece bir gün sürdü. Bu gece yarısı itibariyle motorine 4 kuruş zamlı fiyat uygulaması getirilecek.

Dün yapılan indirimle birlikte Ankara'da 3,40 TL olan motorinin litre fiyatı bugün gelen zam ile 3,44 TL oldu. İstanbul'da ise 3,35 olan fiyat 3,39'a çıktı. İzmir'de de durum değişmeyerek 3,37 lira olan litre fiyatı 3,41'e yükseldi. Şehirlere göre fiyat değişikliğinin olmasının nedeni ise şirketlerin rekabet piyasasındaki serbest tutumlarıdır.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.