Bayrampaşa'nın En Lüks Oteli Misafirlerini Bekliyor

Bayrampaşa'nın En Lüks Oteli Misafirlerini Bekliyor

Bayrampaşa'nın En Lüks Oteli Misafirlerini Bekliyor
05 Ağustos 2016 Cuma 10:22


Yepyeni imkanlarıyla Wish More Hotel, İstanbul'un Bayrampaşa semtinde 5 yıldızlı bir konaklama olanağı sunmakta olup semtin en yenilikçi ve lüks oteli olarak siz değerli misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyacaktır. Aynı zamanda sahip olduğu merkezi konumu, hava alanına olan yakınlığı ve komşu semtlere olan ulaşım kolaylığı da otelimizi müşterilerimiz nezdinde daha cezbedici ve tercih edilebilir bir hale getirmiştir.
 
Müşteri Memnuniyeti Temel İlkemiz
En temel gayesi müşteri memnuniyeti olan ve İstanbul’un 5 yıldızlı hotelleri arasında yerini alan Wish More Hotel, odalarının her zevke ve beğeniye hitap eden tasarımı, her ihtiyaca hitap eden özel eşyaları ve yine müşterilerini kendi evindeymiş gibi hissettiren sıcaklığı ve güler yüzlü personelleriyle sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye hazır durumda.
İstanbul konaklama keyfini size en mükemmel şekilde yaşatacak olan ve Bayrampaşa otelleri arasında müşterilerine en geniş imkanlarla hitap etmekte olan otelimiz, ısı ve ses yalıtımına sahip özel olarak dekore edilmiş odaları, çok amaçlı salonu, merkezi konumu, birbirinden lezzetli ve çeşitli yiyeceklerin yer aldığı lüks restorantı ve bunun gibi birçok geniş olanakları sizlerle buluşturmuş olup bir otelden bekleyebileceğiniz her şeyi ve kolaylığı değerli müşterilerine sunmaya başlamıştır.
Üst düzey konfor özelliğinin yanı sıra zengin menüsü ile sunmuş olduğu açık büfe kahvaltı ve birbirinden çeşitli yiyecek ve içeceklere sahip kusursuz servisi ile de hizmetinde mükemmellik elde eden yeni otelimiz, müşterilerine sunmuş olduğu ev sıcaklığını aratmayan fırsatlarıyla da daha önce hiç yaşamadığınız otel deneyimini sizlere sunacak.
Eğer Bayrampaşa semtinde konaklama düşüncesindeyseniz, Bayrampaşa otelleri arasında en donanımlı ve lüks olma özelliğine sahip olan otelimiz Wish More Hotel ile siz de mükemmel bir otel deneyimi yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgi için wishmore.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.