Acil Para Bulmak İçin 5 Etkili Yöntem

Birçok insan zaman zaman paraya sıkışmaktadır. Gerek ihtiyaçlarını karşılayabilmek, gerek o anki borçlarını ödeyebilmek,

Acil Para Bulmak İçin 5 Etkili Yöntem
23 Haziran 2016 Perşembe 04:10

Birçok insan zaman zaman paraya sıkışmaktadır. Gerek ihtiyaçlarını karşılayabilmek, gerek o anki borçlarını ödeyebilmek, doğum, taşınma gibi sebeplerden ötürü para bulma arayışına girmektedirler. Nereden para bulacaklarını araştırmaya başlamakta ve bu sorundan kurtulmak istemektedir. Aşağıda acil para bulabilmek için tercih edebileceğiniz yöntemlerden birkaçı yer almaktadır.
  1. Akrabalardan Para İstemek
Bankalar bu kadar faal duruma gelmeden önce yapılan en eski adetlerden bir tanesi akrabalardan para istemektir. Kişi borca düştüğü zaman akrabalar tek tek aranarak olası borcun kapatılması için seferber olmaktadır. Akrabalardan borç istemek için iyi akraba ilişkilerinin olması kaçınılmazdır. Aksi takdirde akrabalardan para isteme fikri hiç iyi bir fikir değildir.
  1. Bankadan Kredi Çekmek
Bankalar kısa bir süre içerisinde canlı paraya kavuşmak için tercih edilebilecek en güzel kuruluşlardan bir tanesidir. Daha sonra ödemek koşulu ile bankalara başvurabilir, ihtiyacınız için kredi talebinde bulunabilirsiniz. Pek çok kişi kredi alsa da, zaten borcunuz varken bankalardan kredi isteminde bulunursanız olumsuz bir cevap alma ihtimaliniz artacaktır.
  1. Günlük İşler Yapmak
İşe girmek, paraya ulaşmak için en kolay yollardan birisi olsa da, maaşlı bir işe girmeniz halinde paraya en erken bir sonraki maaş gününde ulaşacaksınız demektir. Bunun yerine küçük çapta günlük işler yaparak küçük paralar kazanabilirsiniz, aza kanaat ederseniz günlük işler yapak paraya kavuşmak için güzel bir yöntemdir.
  1. Eşyalarınızı Satmak
Önerilen en son yöntemlerden birisi olsa da, paraya çok sıkıştığınızda ve bankalar size kredi vermediğinde yapılacak en güzel şey kullanmadığınız ya da artık işinize yaramayan eşyaları satmaktır. Birçok kişi internetteki çeşitli sitelerde kullanmadıkları giysileri, elektronik eşyalarını satmakta ve acil para ihtiyacını karşılamaktadır.
  1. Komisyonla İş Yapmak
Pek çok kişinin acil para kazanmak için tercih ettiği yöntemlerden birisi komisyonla iş yapmaktır. Birçok sektörde firmalara müşteri çekerek onlardan komisyon alabilirsiniz, farklı markaların reklamını yapabilir; yaptığınız reklamlar üzerinden kısa sürede para kazanabilirsiniz. Komisyonla para kazanmak için en ideal yol emlak sektörü işine girmektir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.