TMSF'den önemli FETÖ uyarısı

​Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ'den devri yapılan şirketlerin satışı yapılan gayrimenkulleri için vatandaşlara önemli uyarıda bulundu.

TMSF'den önemli FETÖ uyarısı
27 Kasım 2016 Pazar 17:04

​Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik vatandaşlara uyarıda bulundu. TMSF, devri yapılan FETÖ şirketlerine ait gayrimenkullerin ucuz olarak ayarlayacağı vaadinde bulunan komisyonculara inanmamaları ve şatışları kurumun resmi internet sitesinden takip etmesi konusunda uyarı da bulundu.

Gayrimenkulleri ucuza satacağını iddia eden fırsatçılara vatandaşların inanıp mağdur olmamaları için TMSF açıklama yaptı. Kurum açıklamasında bütün satışların 'www.tmsf.org.tr' internet adresinden takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

TMSF yaptığı açıklama da şu ifadelerde bulundu:

"TMSF kendisine devredilen şirketler için, yeni yöneticiler görevlendirmiştir. Şirketlerin yeni yöneticileri, şirketlerin faaliyetlerine devam edebilmesi ve hiç kimsenin mağdur olmaması için yoğun mesai harcamaktadırlar. Her bir şirketin imkanları elverdiği ölçüde, borçları da ödenmeye çalışılmaktadır. TMSF’ye devredilen bir şirketten alacağı olanların başvuracağı merci, TMSF değil, o şirketin yeni yöneticileridir."  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.