THY'den ucuz bilet kampanyası! 18 Aralık'ta bitecek

​Türk Hava Yolları (THY), yolcularına ucuz bilet sağlamak amacıyla kampanya başlattı. Kampanya 18 Aralık'a kadar geçerli olacak.

THY'den ucuz bilet kampanyası! 18 Aralık'ta bitecek
28 Kasım 2016 Pazartesi 12:18

​Türk Hava Yolları (THY), 18 Aralık'a kadar için ucuz bilet kampanyası başlattı. Yolcularına uygun imkanlar sağlamak için kampanya başlatan THY, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna'ya gidiş-dönüş herşey dahil 99 dolardan başlayan fiyatları 18 Aralık'a kadar devem edecek.

Sınırlı sayıda koltukların bulunduğu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar  8 Aralık 2016-31 Mart 2017 tarihlerinde seyahat etmek için biletlerini almaya başlayabilir.

İşte THY'nin kampanya açıklaması:

18 Aralık'a kadar satın  alınacak biletler için transfer merkezi Atatürk ve Sabiha Gökçen  havalimanlarından Balkanlar'da Cluj'a 99 dolar, Bükreş, Köstence, Ljubljana,  Priştine, Saraybosna, Tiran, Üsküp, Zagreb ve Dubrovnik'e 109 dolar, Belgrad ve  Podgorica'ya 119 dolar, Sofya'ya 129 dolar, Varnave Kişinev'e 139 dolar;  Kafkaslar'da Nahcivan, Gence ve Tiflis'e 129 dolar, Batum'a 149 dolar, Bakü'ye  179 dolar; Ukrayna'da Zaporijya'ya 119 dolar, Lviv'e 139 dolar, Kherson ve  Odessa'ya 159 dolar, Kiev'e 169 dolardan başlayan fiyatlara gidiş-dönüş her şey  dahil seyahat olanağı sunuluyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teogçu genç - 7 yıl önce
Türkçede hatırlamak ilgili soru iptal edilsin