THY, 9 günde rekor uçuş gerçekleştirdi

Türk Hava Yolları (THY) 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında tüm zamanların uçuş rekorunu kırıldı.

THY, 9 günde rekor uçuş gerçekleştirdi
12 Temmuz 2016 Salı 14:02

Türk Hava Yolları (THY) 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında tüm zamanların uçuş rekorunu kırarak 9 bin sefere ulaştı.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre bir önceki aylarda yaşanan kriz nedeniyle yüzde 74'e düşen yolcu taşıma sayısının 80'e çıktığını dile getirirken Ramazan Bayramın süresinde yapılan uçuşlar hakkında “Türk Hava Yolları 9 günlük Bayram tatili süresi içinde 1 milyon 200 bin yolcu taşıdı. Bu süre içinde iç ve dış hatlarda 9 bin sefer yapıldı.“ diye konuştu.


Etiketler; #THY
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.