Süper Loto sonuçları 02 Haziran 2016 Perşembe

Her hafta binlerce TL kazandıran Süper Loto sonuçları açıklandı. bir kişinin 6 bildiği Süper Loto sonuçlarını gör? Süper Loto Büyük ikramiye hangi ile çıktı. Geçen hafta 6 bilen çıkmazken, büyük ikramiye bu haftaya devretti. 2 Haziran 2016 Süper Loto sonuçları haberimizde.

Süper Loto sonuçları 02 Haziran 2016 Perşembe
02 Haziran 2016 Perşembe 21:25

Geçtiğimiz hafta 6 bilenin çıkmadığı ve büyük ikramiyenin bu haftaya devrettiği Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 26 Mayıs 2016 tarihinde çekilen Süper Loto'da 6 bilen çıkmadı. Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan 2 Haziran Süper Loto çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 11 Milyon 445 Bin 247 TL Büyük ikramiyeyi kazandıran Süper Loto şanslı numaralar haberimizde.

Süper Loto sonuçları açıklanır açıklanmaz sayfamıza eklendi. İşte detaylı bilgiler...


Süper Loto 02 Haziran 2016 Perşembe sonuçları

Milli Piyango İdare, 2 Haziran 2016 tarihinde çekilecek Süper Loto sonuçları kısa bir süre önce açıklandı. Bu akşam çekilen şanlı numaralı bilen bir kişi çıktı ve büyük ikramiyenin sahibi oldu. İşte büyük ikramiyenin çıktığı o şanslı numaralar.

2 Haziran 2016 Süper Loto sonuçlarını görmek için TIKLAYINIZ


Süper Loto Nedir?


Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından Perşembe günleri çekilişi yapılan bir şans Oyunudur. Aynı kolonda 1'den 54'e kadar olan rakamların arasından altı rakam seçilerek oynanır. Süper Loto'dan ikramiye kazanabilmek için aynı kolon içerisinden en az üç rakamın çekiliş sonuçları ile uyuşması gerekir. Altı rakam çekiliş sonuçları ile uyuştuğu durumda büyük ikramiye kazanılır. Büyük ikramiye bilen olmadığı durumda bir sonraki haftaya devir eder. 25 Ekim 2007 tarihinden beri şans oyunu her haftanın Perşembe günü yapılmaktadır.

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.


Etiketler; #süper loto
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.