Sigara fiyatları kaç TL oldu? 5 Aralık 2016 yeni sigara fiyatları

Marlboro, Parlıament, Tekel, Lark ve Winston sigara fiyatları kaç TL oldu Peki Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Tiryakilerin merak ettiği 05 Aralık 2016'dan sonra sigaranın yeni fiyatı listesi ile merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

Sigara fiyatları kaç TL oldu? 5 Aralık 2016 yeni sigara fiyatları
04 Aralık 2016 Pazar 23:10

1 Aralık 2016 tarihili Resmi Gazete'de yayımlanan ÖTV kararına göre tütün ürünlerinin ÖTV'sine yüzde 27,5 oranında zam yapıldı. Sigara tiryakileri ise sigara fiyatlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Son 1 yıl içersinde 3 kez zamlanan tütün ürünlerinin son fiyatları ne olacak? Sigara zammı ile ilgili detaylar haberimizde. 

2016 yıl içerisinde sigaraya zam yapıldı. Sigara mücadele kapsamında yapılan bu zamlar, tiryakileri mutsuz ederken, birçok kişinin de sigarayı bırakmasına vesile oluyor. 

Çok sayıda sigara markası olması nedeniyle, zam sonrası yeni sigara fiyatlarının kaç TL olacağı merak ediliyor. Sigara tiryakilerini üzecek yeni zama göre sigara fiyatlarında  bazılarına 5 kuruş, bazılarına ise 1 TL gibi yüksek bir zam olacağı belirtiliyor. Peki yeni sigara fiyatları ne kadar? İşte detaylar. 


Aralık ayı yeni sigara fiyatlarını görmek için TIKLAYINIZ


SONDAKİKA HABERLER
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.