Ocak 2017'de emekli, memurlar ne kadar maaş alacak? Maaşlar kaç TL olacak?

Yeni yıla sayılı günler kala memur ve emekli maaşlarında yaşanacak artış en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi. Peki Ocak 2017 itibariyle emekli ve memurlar ne kadar maaş alacak? Maaşlar kaç TL olacak? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

Ocak 2017'de emekli, memurlar ne kadar maaş alacak? Maaşlar kaç TL olacak?
27 Aralık 2016 Salı 16:50

Ocak 2017'de emekli, memurlar ne kadar maaş alacak? Maaşlar kaç TL olacak?
İlgili Galeriye Git

2017 yılına sayılı günler kala milyonlarca memur ve emekli, yeni maaşlarını merak ediyor. Memurların Ocak 2017'den itibaren alacakları maaş belli oldu. Peki memurlar 2017'de kaç TL maaş alacak? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Emekli ve memurlar için 2017 yılının ilk merak edileni, maaşlar oluyor. Enflasyona göre zamlanan maaşlar Ocak 2017'den itibaren yükselecek. Peki Hizmet yıllarına göre memurlar kaç TL maaş alacak? 

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2017 Ocak ayından itibaren zamlı maaş alacakları biliniyor. 12 milyon emekli Ocak 2017'den itibaren kaç TL maaş alacak? Aşağıdaki bağlantıdan Emekli ve memur maaşlarına ulaşabilirsiniz. 

2017 Emekli ve Memur Maaşlarını görmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.