Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ilk taksit ödemesinde bugün son gün!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) birinci taksit ödeme süresi bugün sona eriyor. MTV'de ilk taksit ödemesi - MTV taksitleri ne zaman?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ilk taksit ödemesinde bugün son gün!
31 Ocak 2017 Salı 07:33

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) taksit zamanları ne zaman? MTV birinci taksit ödeme süresi ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

MTV birinci taksit ödeme süresi bugün sona eriyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan duyuruda, mükellefler 2017 yılı MTV ilk taksit ödemesinin, 31 Ocak 2017 Salı günü yani bugün saat 22:00'da sona ereceği kaydedildi. Taksit ödemeleri kredi kartı ve banka kartı ile yapabilecek.

Söz konusu ödeme ayrıca GİB mobil uygulaması, anlaşmalı bankaların internet bankacılığı ve banka şubeleri ile ilgili vergi daireleri üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, tarayıcıya "www.gib.gov.tr" ya da bankaların resmi internet adreslerinin yazılarak giriş yapılmasına dikkat edilmesi gerekiyor.

GİB tarafından yapılan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2017 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 1. taksit ödeme süresi 31 Ocak 2017 tarihinde sona ermektedir. 

Motorlu Taşıtlar Verginizi;

- GİB Mobil uygulamasını (IOS ve Android) kullanarak,

- Başkanlığımız resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan “Borç Sorgulama ve Ödeme” bölümüne 02:00 - 22:00 saatleri arasında giriş yaparak kredi kartı ve banka kartı ile,

- Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak,

- MTV yönünden mükellefiyet kaydının bulunduğu veya MTV’yi tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi Müdürlüklerine başvurarak

kolay ve güvenilir bir şekilde ödeyebilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, işlem yapılacak sayfaya arama motorları veya link kullanarak ulaşmak yerine tarayıcınıza www.gib.gov.tr ya da bankaların resmi internet adreslerini yazarak giriş yapınız ve işlemlerinizi bu şekilde ulaştığınız sayfalar üzerinden gerçekleştirmeye dikkat ediniz.

Muhtemel yoğunluk sorunları ile karşılaşmamak için ödemenizi son güne bırakmamanızı önemle hatırlatırız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.