Motorine indirim yapıldı!

Sabah saatlerinde PÜİS açıklama yapmış ve indirim beklediklerini belirtmişti. Beklenen açıklama yapıldı ve motorine indirim yapıldığı belirtildi. Motorine kaç kuruş indirim yapıldı?

Motorine indirim yapıldı!
25 Ocak 2017 Çarşamba 13:34

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapmış ve bu gece yarısından itibaren motorinde 6-7 kuruşluk indirim beklendiğini belirtmişti. PÜİS'in açıklamasından birkaç saat sonra beklenen oldu ve bu geceden ititbaren geçerli olmak üzere motorine 7 kuruş indirim yapıldı.

PÜİS'in açıklaması için tıklayınız.

Yapılan indirimle birlikte, motorinin litre fiyatı Ankara'da  4,74 liradan 4,67 liraya, İstanbul'da 4,69 liradan 4,62 liraya, İzmir'de 4,71  liradan 4,64 liraya gerileyecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti  nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

En son 13 Ocak Cuma günü benzinin litresine 15, motorine  ise 13 kuruş zam gelmişti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.