Milletvekili maaşlarındaki zam belirlendi

Milletvekillerinin maaşlarına yapılacak olan zam belli oldu. Milletvekili maaşlarına ne kadar zam yapıldı? Milletvekili maaşları ne kadar? İşte cevabı...

Milletvekili maaşlarındaki zam belirlendi
21 Ekim 2016 Cuma 10:13

Milletvekillerinin maaşlarına yapılacak olan zam belli oldu. TBMM'ye sunulan bütçe yasa tasarısıyla emekli aylığı alırken göreve devam eden milletvekilleri maaşları bin 240 arttı. Milletvekillleri bu artışa göre 26 bin 620 lira alacak.

Habertürk'te yer alan habere göre; Bütçe yasa tasarısıyla birlikte 2017 yılı Cumhurbaşkanı ödeneği ve bazı kamu görevlilerinin bu ödeneğe endeksli emekli aylıkları netleşti. Milletvekillerinin şu an “ek ödeme” ile birlikte 9 bin 220 lira olan emekli aylıkları ocak ayından itibaren 9 bin 978 liraya çıkacak.
 


Etiketler; #zam #maaş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.