'Komşunu da al gel' kampanyasına restoranlardan destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Komşunu da al gel' kampanyasına restoran sektöründen destek geldi.

'Komşunu da al gel' kampanyasına restoranlardan destek
06 Şubat 2017 Pazartesi 16:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın turizmi canlandırmak için geçen hafta başlattığı 'Komşunu da Al Gel' kampanyasına ilk destek restoran sektöründen geldi.

Ramazan Bingöl Et Lokantaları Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, kampanyanın büyütülmesi gerektiğini vurgulayarak, "Hedefe ulaşmak için başlatılan bu seferberlik el birliği içinde dalga dalga büyütülmeli. Özellikle bir yıl içerisinde Türk vatandaşlarımızca 50 binden fazla düğün yapılıyor. Oldukça yüksek bir rakam. Ülkemizin kalkınabilmesi ve tanıtımı için gurbetçi vatandaşlarımıza bu konuda oldukça büyük iş düşüyor. Bizde bu bağlamda yurt dışında yaşayan ancak düğünlerini ülkemizde yapmaya karar veren hemşerilerimize 6 şubemizde özel indirimler yapacağız. Ayrıca gelin ve damadı da misafirimiz olarak ağırlayacağız." diye konuştu.

Turizmin deniz, kum, güneş kadar mutfak kültürü ile de ilişkili olduğunu söyleyen Bingöl, kampanyaya gönülden destek verdiklerini belirtti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.