İstanbullulara bayram müjdesi! Toplu taşımada indirim

Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi indirim kararı aldı. Toplu taşımada yüzde 50 indirim yapılacak.

İstanbullulara bayram müjdesi! Toplu taşımada indirim
12 Haziran 2017 Pazartesi 18:08

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri, vatandaşların Ramazan bayramı sürecince tüm toplu ulaşım araçlarından yüzde 50 indirimli faydalanması için teklifte bulundu. 

Meclis, AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan ve CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever'in imzasıyla Meclis gündemine alınan önergeyi kabul etti. Alınan karar göre 25-27 Haziran tarihleri ve 06,00-24,00 saatleri arasında tüm toplu ulaşım araçlarının vatandaşlara yüzde 50 oranında indirimli hizmet verecek.

Ramazan bayramı nedeniyle yoğunluğun azaltılması için kabul edilen teklif sayesinde vatandaşlar İETT ve Özel Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ, Metrobüs, Şehir Hatları Vapurları, Toplu Taşıma Entegre Özel Deniz Motorları, Metro, Tramvay, Hafif Metro ve Füniküleri indirimli kullanabilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.