Dolar yükselecek mi? Merkez Bankasından faiz kararı

Serbest piyasada herkesin gözü kulağı Merkez Bankasından çıkacak faiz kararına çevrildi. Murat Çetinkaya'nın yeni başkan seçildiği gün sonrasında MB'nın faiz kararı ne olacak? Dolar fiyatı artacak mı? Detaylar haberimizde.

Dolar yükselecek mi? Merkez Bankasından faiz kararı
20 Nisan 2016 Çarşamba 10:19

Merkez Bankasının yeni başkanı Murat Çetinkaya oldu. Yeni Başkan Murat Çetinkaya'nın yeni başkan olmasından sonra ilk olarak bugün faiz kararını açıklaması bekleniyor.Uzmanlara göre Merkez Bankası'nın üst bandında 50 puan indirime gidilmesi beklenirken, PPK açıklamaları merakla bekleniyor.

Toplantı sakin bir şekilde devam edereken, Serbest Piyasada Amerikan Doları güne yüzde 0.1014 oranında yükselişle başladı. Amerikan Doları alış fiyatı 2,8338 TL'den işlem görürken satış fiyatı 2,8345 TL'den işlem görüyor. 

Serbest Piyasada Euro ise güne yüzde 0.1918 oranında artarak güne başlarken, alış fiyatı 3,2224 TL olurken satış fiyatı 3,2227 TL'den işlem görüyor. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.