Çevreci yatırıma 600 bin hibe desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi örnek olan bir proje ile yaklaşık 600 bin liralık hibe desteği kazandı.

Çevreci yatırıma 600 bin hibe desteği
08 Eylül 2016 Perşembe 11:27

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olan projesine yaklaşık 600 bin liralık hibe desteği verildi. Belediye'nin katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi için hazırlanan projesi  SÜÇEP kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı’nın, “Çevreye Duyarlı Belediye” başlıklı projede ikinciliği elde ederek hibe desteği kazandı.

"599.699,35 lira hibe desteği kazandık"

TR 33 Bölgesi'nde ikinciliği elde eden belediye, Manisa'da yapılan 20 proje arasında liderliği elde etti. Doğa ve çevreye olan hassasiyetin gösteren projenin tüm kurumlara örnek olduğunu belirten Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Yaşanabilir ve sağlıklı çevre için projeler geliştirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüzle yürüttüğümüz çalışmayla il genelindeki çöp sorununa neşter vuracak olan katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi projemize Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 599.699,35 lira hibe desteği kazandık. Bu anlamda projede emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirdiğimiz çevre yatırımlarının başarısını bu hibe desteği ile perçinlenmiş olduk. Daha temiz daha sağlıklı bir çevre için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.