Canikli'den kayyum atanan şirketler için flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, kayyum atanan Dumankaya ve Fi Yapı için önemli açıklamalarda bulundu. Canikli, kayyum ataması yapılan şirketler nedeniyle mağdur olanlar için çözüm bulacaklarını söyledi.

Canikli'den kayyum atanan şirketler için flaş açıklama
19 Mayıs 2017 Cuma 16:11

Kayyum ataması yapılan Dumankaya ve Fi Yapı gibi gayrimenkul şirketleri ile ilgili gelen sorulara Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli cevap verdi.

Canikli, kayyum ataması yapılan bu şirketlerde mağduriyet yaşayanlar için özel bir çalışmanın yapılıp yapılmaması ile ilgili soruya "Bazı modeller geliştirdik. Muhtemelen çözeceğiz. Mağduriyetleri giderecek bir kaç modelimiz var." diyerek yanıt verdi. 

Kaynak üretmeye çalıştıklarını bildiren Canikli, "Mağduriyetleri giderecek bir kaç modelimiz var. Bir kaç proje üreterek, oradan elde edeceğimiz kaynakla bunları tamamlamak şeklinde… Onlarda birkaç yarım kalmış proje var. Onlar da karlı değil aslında. Ama karlı hale getirip kaynak üretmeye çalışıyoruz. Orada özel sektör yönetiminin bütün yöntemlerini kullanıyoruz. Tabi kamuya da yük olmaması gerekiyor. Ama sanıyorum bir formül bulacağız. Halen çalışıyoruz. Takvim olarak bir şey söylemeyeyim, ama sonuç itibarıyla çözeceğiz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.