Bayramda Biletsiz Kalmayın!

Bayramda Biletsiz Kalmayın!
21 Haziran 2017 Çarşamba 11:10

Bayrama çok az bir süre kala nereye gideceğini kesinleştirenler; geriye bir tek ulaşım aracınızı seçmek ve uygun gidiş-dönüş bilet bulmak kalıyor. Bayram günü ya da bayram tatiline saatler kala bilet almaktansa tam da sırası diyeceğimiz şu günlerde biletlerinizi almanızda fayda var. İşte tam da bu noktada size hız, zaman ve kar sağlayacak oBilet’i takdim etmek istiyoruz. Bayramda gidebileceğiniz yere uçakla ya da otobüsle gitmek isteyen herkes oBilet’ten en uygun fiyatlı biletleri bularak sadece 1-2 dakika içerisinde online satın alabiliyor. Her ne kadar bayramda biletler hızlıdan tükense de firmalar artan talebi karşılayabilmek için ek seferler düzenliyorlar. Bir çok yolcu, özellikle işini son günlere bırakmayı sevenler veya planı geç belli olanlar, bu ek seferlerden otobüs bileti alıyor; ancak hangi firmanın ek sefer düzenleyeceğini bilmek zor. Burada imdadınıza oBilet yetişiyor, her yeni eklenen seferi anında sistemine ekleyen oBilet, ihtiyacınız olan bilete anında ulaşmanızı sağlıyor. Bayram için otobüs bileti bulabilmek oBilet’i ziyaret ederek çok kolay.

Otobüslere göre daha pahalı ama hızlı bir ulaşım hizmeti alabileceğiniz uçakla seyahat etmek isteyenler ya da gideceğim yer aslında çok da uzak değil, otobüsle de giderim diyenler, bu bayramın en ucuz biletini, en uygun fiyat/zaman kombinasyonlarını sunan oBilet’ten alabilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra check-in, koltuk seçimi dahil bütün işlemlerinizi online olarak tamamlayabilir ve bu sayede terminalde veya havalimanında hiç vakit kaybetmemiş oluyorsunuz. Hatta oldu da bir işiniz çıktı, aldığınız bileti iptal edebilir veya farklı çözüm yolları için canlı destek hattını arayabilirsiniz.

Bu anlamda sadece otobüs değil, uygun uçak bileti aramalarınızda da oBilet farkını göreceksiniz. Öyle ki, Türkiye’nin en iyi hava yolu ve otobüs firmalarıyla anlaşması olmakla birlikte sadece oBilet’e özel birçok kampanya ve promosyonu da takip edebilirsiniz. Kısacası siz hiç merakta kalmayın; bu bayram oBilet kullanan herkes sadece bir tıkla sevdiğine kavuşacak!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.