Başbakan Yardımcısı Canikli: Fındık fiyatları yükselecek

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun'un Bulancak ilçesinde katıldığı bayramlaşma programında fındık fiyatlarıyla ilgili, “Fiyatlar yükselecek, hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Canikli: Fındık fiyatları yükselecek
07 Temmuz 2016 Perşembe 11:13

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun'un Bulancak ilçesinde katıldığı bayramlaşma programında fındık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Canikli konuşmasında "Fiyatlar yükselecek hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Başbakan Yardımcısı Canikli, Giresun’daki bayramlaşma programında düşen fındık fiyatlarının nasıl yükseleceği ile ilgili açıklama yaptı. Canikli, “Fiyatlar yükselecek hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük. Bakanlığımız resmi olarak açıklayacak. Bazıları bu durumu kullanarak, geçmişte olduğu gibi birileri fiyatları aşağıya çekmek için her zaman olduğu gibi uğraşıyor. Onların kim olduğunu söylemeyelim ama onlarda fırsat vermeyeceğiz onu da söyleyelim. Hatırlatmak için söylüyorum 2002’de fındığın fiyatı 2 buçuk liraydı, 90 cent’ti bugün 8, 9 lira beğenmiyoruz ama kaç dolara geliyor 2 buçuk 3 dolara geliyor” diye konuştu.


Etiketler; #Fındık
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akçakocca - 8 yıl önce
rekolte düşük fiyatlara müdahele edin işci parası, gübre, tımar, tırpan,zirai ilaçlı mücadele parası, masraf çok 13 .15 tl olsa ancak kurtarıyor 15 olması lazım nasıl geçinecez 12 ay bu parayla geçinecez bakımımızı yapacaz 15 tl olması lazım ideal fiyat
Avatar
düzce - 8 yıl önce
fındık yok dallarda fiyata devlet el atsın suriyelilere harcadınız 10 milyar dolar para fındık tan gelen döviz yıllık 2 milyar dolar devlet bu bütçeyle 1 sezonunn fındığını alp yakar istese neden duruyonuz biz suriyeli değiliz türkiye vatandaşıyız bize sahip çik
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Vatanına hizmeti dokunmayanın bize ne hizmeti olur ki. üç gün sonra bırakır kaçar.
Avatar
sakarya - 8 yıl önce
dolu yağdı fındıklar döküldü bu sene yok fındık para etse ne olur 25 tl olmasılazım en az
Avatar
Eşref - 8 yıl önce
Bakan bir senedir ağzını açmadığı fiyat konusunda fındık yok yaa şimdi diyormus merak etmeyin fiyat yükselecek olmayınca sahip çıkın findiga bir senedir 8tl 9 tl arası milleti soydurdunuz şimdi fındık gelmiş ama yok yaaa neymiş merak etmeyim diyor. .MERAK ETTİM YAA BU GÜNE KADAR NEDEN MUDALE ETMEDINIZ. .