Araç sahiplerine kötü haber! Zam yolda!

Son günlerde benzin ve motorine yapılan zamdan sonra şimdi de otogaza zam geliyor. PÜİS otogaza zam beklendiğini açıkladı. Peki zam ne kadar olacak? İşte detaylar...

Araç sahiplerine kötü haber! Zam yolda!
01 Kasım 2017 Çarşamba 22:30

Bir kaç gün önce benzin ve motorine zam gelmişti. Şimdi de otogaz'a zam yolda. PÜİS tarafından yapılan açıklamaya göre, fiyatların 6-7 kuruş artması bekleniyor. Zamlı tarife yarından itibaren geçerli olacak.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) yapılan açıklamada, "2 Kasım 2017 Tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Otogaz da 6-7 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzin ve Motorinde ise fiyat değişikliği beklenmemektedir" denildi.

Dolar ve petrolde yaşanan artış nedeniyle geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine de zam yapılmış, benzinin fiyatı 12 kuruş, motorinin ise 17 kuruş artmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.