2016 MTV banka kampanyaları

Son ödeme günü 31 Ocak olan Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni ödemek isteyenler için bir rehber hazırladık. Bu rehberde 2016 banka kampanyalarını, hangi banka MTV'ye kredi kartına kaç taksit yapıyor, kredi kartıyla MTV'yi nasıl öderim gibi soruların cevabını bulacaksınız. Detaylar haberimizde.

2016 MTV banka kampanyaları
22 Ocak 2016 Cuma 13:50

Motorlu Taşıtlar Vergisi her yıl ocak ve temmuz aylarında iki taksit olarak ödenir. Trafiğe kayıt yaptıran her aracın senede iki defa ödediği MTV 2016 yılının ilk ayı Ocak için son ödeme tarihi 31 Ocak'tır. Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni vergi dairelerinden ödeyebileceğiniz gibi bankaların internet şubelerinden veya İnternet Vergi Dairesi'nden ( gib.gov.tr ) de ödeyebilirsiniz.

Birçok banka MTV için kredi kartı ile ödeme kolaylığı getirmiş, 3,4,6  ve 9 taksite kadar ödeme kolaylığı sunmuştur. Bununla birlite birçok banka kredi kartı taksitlendirme dışında ilave hediyeler vermekte, bu hediyeler bazen bir paspas bazen de bir araç bakımı olabilmektedir.

Peki hangi banka MTV kampanyası yaptı?

Yapı Kredi Bankası Wordcard MTV kampanyası


Yapı Kredi Bankası'na bağlı Wordcard MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuyor. Ayrıca ödemesini Wordcard ile yapana 1 Ocak ile 29 Ocak arası 3 HGS geçişi de hediye ediyor.

Verginizi Worldcard'ınızla www.worldcard.com.tr'den, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube'den ve www.gib.gov.tr'den
3 taksitle ödeyebilirsiniz.

Üstelik MTV ödemesini Yapı Kredi kredi kartı ile ödeyen veya şubelerimizdeki hesapları ile veya ATM' den ödeme yapanlara 1 Ocak - 29 Şubat tarihleri arasında HGS ile yaptıkları ilk 3 geçiş bedava!

MTV ödemesine taksit yapmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

İş Bankası Maximum Kart MTV kampanyası


Maximum Kart sahipleri ise 200 TL ve üzeri MTV ödemelerini bu kart ile yaparlarsa İşbankası 3 taksit yapacak. Ayrıca Bosch Car servislerinde yüzde 30 indirim imkanı sunuyor.

İş Bankası Maximum Kart’ınızla www.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya da www.gib.gov.tr’ den 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı! Üstelik Bosch Car Service bayilerinde %30 indirim avantajı!

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanabilecektir.
2- Kampanyamız 1 Ocak – 1 Şubat 2016  tarihleri arasında geçerli olacaktır.
3- Taksitlendirme kampanyamız 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir.  Gib.gov.tr üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek; İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
4- Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli olarak gerçekleştiren  müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
5- 1 Şubat 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu sms yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir.
6- İndirim kodları işlem başına gönderilecek olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her bir kod tek kullanımlıktır.
7- Ödemeler Bankamatik Kartları ile de yapılabilecektir. Bankamatik Kartları ile ödemelerini gerçekleştiren müşterilerimiz Bosch Car Service avantajlarından yararlanabileceklerdir ancak Bankamatik kartlarıyla yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecektir.
8- Kampanyamıza başvurmak adına sms gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.

Akbank Axess Motorlu Taşıtlar Vergisi kampanyası

MTV ödemelerini Axess ile yapan kart sahipleri 300 TL üzeri ödemelerine 3 taksit ayrıcalığı ile Autowax'tan yüzde 55 indirim kazanıyor.

1-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Axess ile ödeyenler, hem 300 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatından hem de Autowax'dan seçili hizmetlerde %55' varan indirim fırsatından yararlanıyor!

Kampanya detayları:

    Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri veya www.gib.gov.tr üzerinden yapılan 300 TL ve üzeri kredi kartı ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, ödemeler kredi kartına 3 taksit olarak yansıyacaktır.

    Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacaktır.

    Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess KOBİ, Axess Business, Wings Business, Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.

    Free için bu kampanyaya katılım ücretsizdir.

    Autowax bayilerinde Boya Çizik Giderme, Parlatma ve 6 Kat Etkili Boya Koruma işlemlerinden toplam 420 TL yerine 190 TL ödeyerek; Antibakteriyel, Detaylı Hijyenik İç Temizlik ve Ozon Makinesi ile Dezenfektasyon işlemlerinden ise toplam 400 TL yerine 190 TL ödeyerek yararlanacaktır. Autowax bayilerinde yukarıda belirtilen hizmetlerden %55’e varan indirim fırsatıyla faydalanabilmek için müşterilerin; MTV ödemesini Akbank tahsilat kanallarından vadesiz hesapları veya kredi kartları aracılığıyla ödemeleri durumunda işlem dekontlarını, www.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartlarıyla ödeyen müşterilerin ise ödeme alındı belgelerini Autowax’a ibraz etmeleri gerekmektedir.

    Autowax bayilerinde kampanya dahilindeki araç bakım hizmetlerinden indirimli yararlanabileceğiniz son tarih 30 Nisan 2016'dır.

    Akbank kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.


Finansbank Cardfinans MTV kampanyası


1-31 Temmuz 2015 arasında CardFinans kredi kartıyla www.vergikolay.com.tr , www.gib.gov.tr , İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı!

TEB Bonuscard MTV kampanyası


31 Ocak'a kadar TEB Bonus Card'ınız, TEB Worldcard'ınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi veya gib.gov.tr'den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit fırsatı!

Kampanya Detayları:

    Kampanya 01.01.2016 - 31.01.2016 tarihleri arasında geçerlidir.

    Kampanya kapsamında 3 taksit yapılacaktır.

    Taksit yapılabilmesi için ödeme yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.

    Sadece SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.

    Gönderilen SMS ler KDV Ötv dahil tüm operatörler için 0,65 TL’dir. Operatörler ücretlendirmede değişiklik yapabilir.

    Banka kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Sade kartlar kampanya kapsamında değildir.

    Ticari kartların VERGİ yazıp 4616’ya SMS göndermeleri gerekmektedir.


Garanti Bonuscard MTV kampanyası


Bonus'tan MTV ödeme Fırsatı

Araç vergisi veya Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri, Bonus'la şimdi çok kolay!

Garanti bankası kredi kartları ile Gelir idaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr'den, Garanti internet şubesinden, Garanti.com.tr'den, 444 0 333 Alo Garanti ve cep şubeden yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için Bonus'ta uygun taksit fırsatları bulabilir, taşıt vergisi ödemenizi rahatça yapabilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitli ödeme seçenekleri ve diğer MTV ödeme seçenekleri için detayları ilk öğrenen siz olun!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.