2016 Haziran Maaş Bordrosu sorgula öğren

2016 Haziran ayının maaş bordrosu maliye bakanlığı tarafından yayınlandı. Sizde haberimize girerek E-devlet üzerinden E-Bordro Maaş Sorgulama Ve Öğrenme yapabilirsiniz. Şimdi kendinizin 2016 Haziran maaş bordrosunu öğrenin.

2016 Haziran Maaş Bordrosu sorgula öğren
14 Haziran 2016 Salı 08:30

Maliye Bakanlığı 2016 Haziran ayına ait Maaş Bordroları yayınlandı. 2016 Haziran Maaş Bordroları yayınlandı. Haziran ayında maaşını merak eden binlerce vatandaş, maaş bordrolarına bakıyor. Bakanlık tarafından açıklanan haziran maaş bordrolarına e-devlet üzerinden ulaşabilecekler. Maliye Bakanlığı bu konuda önemli uyarılarda bulundu. Peki e-devlet üzerinden maaş bordrosu nasıl öğrenilir? Maaş Bordrosu ile ilgili detaylar haberimizde.

E-Devlet üzerinden Maaş bordrosu nasıl sorgulanır?

e-Devlet üzerinde Maliye Bakanlığı başlığı altında bulunan e-bordro uygulama ekranına ulaşmak için ulaşabilmeniz için TC kimlik numaranız ve şifrenizle öncelikle portala giriş yapmanız gerekiyor. Kamu personelleri kimlik doğrulaması işlemlerini, e-Devlet sistemindeki ‘sisteme giriş’ ekranında  bulunan 4 farklı yüksek güvenlikli giriş yöntemlerinden birisini kullanarak gerçekleştirebiliyor.
 
E-Devlet şifresi, Mobil İmza, Elektronik İmza ve T.C. Kimlik Kartı yöntemlerinden herhangi birisi kullanılarak e-Bordro sorgulaması yapılabiliyor.  Sisteme giriş yaptıktan sonra E-Hizmetler sayfasındaki Maliye Bakanlığı’nın alt seçeneklerinden e-Bordro hizmetini seçerek sorgulama ekranına ulaşabiliyor. Bu uygulama ekranında memurlar en güncel aya ait olan maaş bordrosunu görüntüleyebildiği gibi geçmiş dönemlere ait olan bordrolarına da ulaşabiliyor. Dolayısıyla e-bordro uygulamasında maaş bordrosu görüntüleyebilmek için istenen yıl ve ay seçiminin yapılması gerekiyor. Haberimizin sonunda yer alan bağlantı vasıtasıyla e-Bordro maaş sorgulamalarınızı yapabilirsiniz .

e-Devlet şifresi yoksa sisteme giriş yapılamaz. Sistemden yararlanmak ve işlem yapmak için e-Devlet şifresi olması gerekiyor. Şifre TC kimlik kartı ile PTT şubelerinden 2 TL ücret karşılığında alınıyor. PTT şubesinden TC kimlik kartınıza tanımlı E-Devlet şifresi verilecek. Sisteme ilk girdikten sonra bu şifre değiştirilmelidir. Şifresini unutan vatandaşlar, PTT şubesinden yeni şifre almalıdır.  

E-Devlet Şifresi ile 2016 Haziran Maaş Ayı Bordronuzu öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.