Yüksekova'da görev yapan öğretmenlerden anlamlı video; "Yüksekova’da Öğretmen Olmak"

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görevli bir grup öğretmen kendi imkanlarıyla ilçede öğretmen olmanın güzellikleri ve zorluklarını anlatan video çekti. Öğretmenlerin çektiği "Yüksekova’da Öğretmen Olmak" başlıklı video sosyal medyada kısa sürede ilgi gördü.

Yüksekova'da görev yapan öğretmenlerden anlamlı video; "Yüksekova’da Öğretmen Olmak"
05 Mart 2016 Cumartesi 16:45

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görevli bir grup öğretmen çektiği video ile sosyal medyada büyük taktir topladı. İlçedenin farklı okullarında görevli öğretmenler, ilçede öğretmenlik yaptıkları zaman içerisinde, yaşadıkları güzellikleri ve zorluklarını anlattıkları güzel bir video çekti.   Kısa sürede sosyal medya üzerinde paylaşılan ve yoğun ilgi gören görüntülerde öğretmenler büyük taktir topladı.

Öğretmenler kendi imkanlarıyla çektikleri "Yüksekova'da öğretmen olmak ve öğretmenlik yüreğe dokunabilmektir" başlıklı video kısa sürede büyük izlenme oranına ulaştı. Video'nun sosyal medyada kısa sürede yayılması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, videoyu çeken öğretmenlere teşekkürlerini ileterek,  "Arkadaşlarımız yüreklere dokunur mesajlar içeren bir video hazırlamışlar. Öğretmen arkadaşlarımız Yüksekova ilçemizin şartlarını ve mesleklerinin önemine vurgu yapan bir çalışmaya imza atmışlar. Sosyal medyada büyük ilgi gördü videoları ve biz de bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyoruz" dedi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Türkiye de öğretmen olmak yeteri kadar zor. Oralarda daha da zor
Avatar
İrem hökelek - 7 yıl önce
Çok güzel olmuş ben de iki sene çalıştım bu kadar güzel anlatılamazdı doğrusu