YÖK'ten üniversite kayıtlarına ilişkin önemli duyuru!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından üniversite kayıtlarına ilişkin duyuru yayımlandı. YÖK, üniversiteye e-Kayıt süresini uzattı. İşte detaylar...

YÖK'ten üniversite kayıtlarına ilişkin önemli duyuru!
16 Ağustos 2016 Salı 11:13

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversiteye e-kayıt süresini uzattı. YÖK tarafından yapılan açıklamada, yoğunluk nedeniyle üniversitelere elektronik kayıt (e-kayıt) süresinin 18 Ağustos Perşembe günü saat 23.59'a kadar uzatıldığı kaydedildi.

YÖK, bugün saat 23.59'da bitecek e-kayıt işlemlerinin, yoğun ilgi üzerine 18 Ağustos Perşembe günü 23.59'a kadar ek süre tanındığını kaydetti.

YÖK yetkilileri, bugüne kadar yaklaşık 320 bin öğrencinin e-kayıtla üniversiteye kayıt işlemlerini gerçekleştirdiğini belirtti.

YÖK tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Üniversiteye E-Kayıt Süresi Uzatıldı (16.08.2016)

16 Ağustos'ta sona erecek olan üniversitelere elektronik kayıt (e-kayıt) süresi, yoğunluk nedeniyle 18 Ağustos Perşembe günü saat 23.59'a kadar uzatıldı.
 
Üniversiteye şahsen yapılacak olan kayıt işlemlerinin süresinde ise bir değişiklik olmazken, bu kayıtlar önceden planlandığı gibi 19 Ağustos Cuma günü sona erecek.
 
Öğrencilerin e-kayıt'a olan yoğun ilgisi üzerine erteleme kararı alınırken, bugüne kadar yaklaşık 320 bin öğrenci e-kayıtla üniversiteye kayıt gerçekleştirdi."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.