Yazarlık Eğitimi Samsun'da gerçekleştirildi

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlediği kitap yazarlarına yönelik düzenlenen “Yazarlık Eğitimi” 06-10 Şubat 2017 tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirildi.

Yazarlık Eğitimi Samsun'da gerçekleştirildi
20 Şubat 2017 Pazartesi 17:45

Zorunlu derslerin öğretim programlarının temel becerileri kapsayan ve değerler eğitimine önem veren bir yaklaşım içerisinde sade ve yaşamla ilişkilendirilecek şekilde güncellenme çalışmalarının tamamlanması üzerine söz konusu öğretim programlarına uygun öğretim materyallerinin hazırlanmasına yönelik çalışmaların yapılması amacıyla alan bilgisi ve deneyimiyle çalışmalara katkı yapacak 52 yazar öğretmene 6-10 Şubat 2017 tarihlerinde Samsun’da “Yazarlık Eğitimi” verildi.
 
Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alparslan Durmuş, Genel Müdür Dr. Cem Gençoğlu, Talim ve Terbiye Kurul Üyesi Dr. Hüseyin Şirin ve Genel Müdürlüğün Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Dr. Elif Bakar’ın vermiş olduğu teknik bilgilerin yanı sıra  eğitime çeşitli üniversitelerden farklı akademisyenler de akademik bilgi ve alan deneyimleriyle önemli katkılar sağladı.

Eğitimde edebiyat, felsefe, eğitimde estetik, değerler eğitimi gibi çeşitli konularda eğitimler verilip; bunun yanında kitap yazarlığı yapacak öğretmenler kendi alanlarına yönelik grup çalışmalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.